Ik wil meelopen

Wauw, geweldig, wat super dat je deze uitdaging met ons wilt aangaan. Want het is een uitdaging: 24 uur blijven wandelen of hardlopen op de baan op Park Lingezegen. 24 uur je inzetten in de strijd tegen kanker, want dat is wat we doen.

Met je team van circa 10 personen loop je in estafette-vorm deze 24 uur. Het is de bedoeling dat er altijd iemand uit je team op de baan loopt. Je zult dus zelf een loop-schema moeten maken met je team. Daarnaast zijn er een aantal ceremonies waarbij je gehele team op de baan wordt verwacht.

Het leukste is als je ook op het terrein blijft slapen, neem zelf je tent mee en je slaapspullen. De sfeer van saamhorigheid en de gezelligheid zijn natuurlijk het geweldigste als je hier ook 24 uur bij aanwezig bent. Wij zorgen voor muziek en amusement, zorg jij voor de lopers?

We zien je inschrijving graag tegemoet.

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Download dan hier het inschrijfformulier en mail deze aan info@samenloopvoorhooparnhem.nl. Het is niet erg als je je team nog niet compleet hebt, zolang we de complete lijst maar voor aanvang van de Loop ontvangen van je.

Na ontvangst van je inschrijving wordt er binnen een paar dagen contact met je opgenomen door ons. Mocht je na een week nog niets van ons hebben gehoord, trek dan even aan de bel. Het kan zijn dat er iets niet goed is gegaan met je aanmelding.

Bij het aanmelden, dien je de 15 euro per deelnemer over te maken. Komen er later nog meer deelnemers bij in je team? Dan kun je dat later overmaken. Iedere deelnemer krijgt het speciale samenloop shirt. Deze shirts dienen bij de ceremonies door de deelnemers te worden gedragen. Daarbuiten mag je een ander shirt aan als je dat wilt. Voor 10 euro kunnen we (in 1 kleur) een sponsor op je shirt laten drukken. Dit mag je uiteraard ook zelf regelen.

Download hier het inschrijfformulier:

naw gegevens teamledenpdf

Handig om te weten

Handig om te weten: inschrijfgeld bedraagt 15 euro per deelnemer. Maak je inschrijfgeld over naar NL 77 RABO 0142 1047 36 KWF Samenloop Voor Hoop te Arnhem ovv je teamnaam. En de melding dat het inschrijfgeld betreft!

Geld inzamelen kun je door het verkopen van kaarsenzakken of andere ludieke acties. We laten ons graag verrassen. Heb je al geld opgehaald, maar wil je daar liever niet mee blijven rondlopen? Stort het dan vast op onze rekening. Als je de storting doet onder vermelding van jouw team naam, dan weten we altijd bij welk team dit bedrag hoort.

Bedenk dus een pakkende team naam.

Stel je vraag over deelnemen

11 + 6 =