Ik wil ondersteunen

Ik wil graag ondersteunen op een andere manier dan door mee te lopen. Of wellicht wil je meelopen en nog extra ondersteunen. Daar zijn we natuurlijk super blij mee. We kunnen je hulp keihard gebruiken.

Wil je ons financieel sponsoren? Neem dan contact op met info@samenloopvoorhooparnhem.nl. Alle bedragen zijn meer dan welkom. De opbrengst van SamenLoop Voor Hoop Arnhem komt ten goede aan KWF kankerbestrijding .

Wij danken je zeer voor je donatie/ sponsoring.

Storten kan op onze rekening: NL 77 RABO 0142 1047 36 KWF Samenloop Voor Hoop te Arnhem. Vermeld je bedrijf bij de storting.

Amusement

Om onze survivors en onze wandelaars en hardlopers een geweldige 24 uur te bezorgen, zijn we volop op zoek naar entertainment op het terrein. Zing je in een koor, speel je in een band, heb je een geweldige dansact met je dansschool, kun je goochelen of op een andere manier mensen entertainen?

En wil je jouw talent gratis inzetten op deze dag? Meld je dan snel bij info@samenloopvoorhooparnhem.nl. Je bent meer dan welkom!

Catering

Onze survivors, wandelaars en hardlopers (oh en de organisatie) moeten natuurlijk ook eten en drinken. Wat zou het super zijn als we daar sponsors voor kunnen krijgen. Al breng je een paar kilo appels die we kunnen uitdelen aan de lopers. Of pannen met soep rond het avond eten….we zijn er super blij mee.

Om een en ander op elkaar af te stemmen vragen we bedrijven die iets willen bedragen op dit vlak, om contact op te nemen met ons via info@samenloopvoorhooparnhem.nl.

Arnhem, we rekenen op jullie. 😉

Materialen

Om een en ander in goede banen te leiden zijn we op zoek naar sponsors die ons materialen ter beschikking willen stellen. Zo zijn we op zoek naar een grote tent om daar de survivors te kunnen opvangen. Maar ook marktkraampjes, stroom, toiletten etc zijn van harte welkom.

Meld je via info@samenloopvoorhooparnhem.nl.

Kijk ook op de pagina ‘we zijn op zoek naar’  voor een overzicht wat we nog concreet nodig hebben.