Kaarsenzakken

Kaarsenzakken zijn essentieel voor het evenement. De opbrengst van de donaties van deze zakken komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.
Maar nog belangrijker: de kaarsenzakken zijn een symbool van hoop, hoop op leven. Met het aansteken van de kaarsen in de kaarsenzakken op zaterdagavond, geven we uiting aan ons verdriet om de mensen die we hebben verloren. Schijnen we het licht om stil te staan bij de mensen die nu strijden tegen kanker. Maar vooral verspreiden we hoop op morgen. Want iedereen  verdient een morgen.

Hoe werkt het?

Doneer € 5,- voor een kaarsenzak. Je mag deze zak naar jouw wens inkleuren, beschilderen, voorzien van een tekst, een boodschap….wat jij maar wilt. Lever deze kaarsenzak voor 4 juni in bij de organisatie.  Wij zorgen er dan voor dat de zak wordt voorzien van een kaars en langs de baan wordt geplaatst. ’s Avonds worden al deze kaarsen aangestoken en daarna wordt de kaarsenceremonie gestart. Een ceremonie waarbij survivors de baan opgaan en een ronde lopen. Achter hun de lopers en de organisatie….letterlijk omdat we achter ze staan en er zijn voor ze!

Bestellen van kaarsenzakken

Voor een kaarsenzak vragen wij een donatie van € 5,- exclusief verzendkosten. Wil je een zak bestellen, neem dan contact met ons op via kaarsenzakken

@samenloopvoorhooparnhem.nl. Mail ons je gegevens en de hoeveelheid zakken die je wenst te bestellen. Zodra je het bedrag hebt overgemaakt, zullen we de zakken versturen.

Kaarsenzakken ook hier verkrijgbaar

De kaarsenzakken zijn verkrijgbaar via de teams. Zo help je hun ook hun team-opbrengst te verhogen.

Teams en het verkopen van zakken

Loop je mee met SamenLoop Voor Hoop Arnhem-Elst? Dan vinden we het natuurlijk geweldig dat jullie ook zakken verkopen. Jullie bijdrage wordt opgeteld bij jullie team-opbrengst. Dus hoe meer zakken jullie verkopen, hoe hoger jullie team-bedrag is.

We dagen jullie dan ook uit om leuke acties te verzinnen en zoveel mogelijk zakken te verkopen. Wil je ze bestellen? Mail dan naar info@samenloopvoorhooparnhem.nl

Inleveren van de kaarsenzakken

De kaarsenzakken moeten zaterdag 4 juni voor 14 uur worden ingeleverd op sportpark ’t Cranevelt. Wij voorzien ze dan van een kaars, waarna de zak langs de baan wordt geplaatst.

We zoeken nog  vrijwilligers die willen helpen met het plaatsen  van de kaarsen in de zakken en langs de route. Dit is een geweldig leuke klus voor bijvoorbeeld een vereniging of school. Wil je helpen? Laat het ons weten via info@samenloopvoorhooparnhem.nl