• kindersamenloop voor basisscholen

DSC_7730DSC_7669DSC_7812

Kindersamenloop voor basisscholen

Omdat we het heel belangrijk vinden om vooral ook jongeren en kinderen te betrekken bij dit evenement,  gaan we ook een kindersamenloop te organiseren. Deze loop zal ongeveer een uur tot 2 uur in beslag nemen. De kinderen mogen (onder begeleiding van de school) in dit tijdvlak meelopen voor het goede doel. Het leukste is uiteraard als de kinderen hun prestatie laten sponsoren, zodat de school aan het eind ook een stoer bedrag kan overhandigen aan de SamenLoop voor Hoop.

Spelregels

Kinderen kunnen onder begeleiding van school of een ouder mee lopen. Het duurt ongeveer 2 uur en de kinderen dienen 5 euro inschrijfkosten te betalen. Voor die 5 euro krijgen ze van te voren een kaarsenzak die ze mogen versieren en inleveren op 17 mei zodat de zakken te zien zijn bij de kaarsenceremonie. Uiteraard zijn ze van harte welkom op de kaarsenceremonie met hun papa’s en mama’s. Het leukste is als de kinderen zich laten sponsoren voor deze 5 euro. Uiteraard is de opbrengst van deze kinderloop ook voor KWF Kankerbestrijding en ToonHermansHuis. We hopen dat veel basisscholen mee gaan doen en dat het een gezellig boel wordt met alle kinderen.

 

Wil jouw basisschool mee doen?

Meld je dan snel aan via info@samenloopvoorhooparnhem.nl. Bij veel aanmeldingen zullen we overwegen de scholen in verschillende tijdseenheden te laten lopen, zodat de kinderen volop de ruimte en belangstelling krijgen. Wij zouden het geweldig vinden als jullie mee doen.